slhrende

  Nahrbtniki

  Torba Džambo

  66,90 €

  Torba DŽAMBO je narejena iz ostankov zavržene in odslužene cerade tovornjakov

  Ste že slišali zgodbo o naši Kolesarski torbi Džambo? Torba, ki je narejena iz ostankov zavržene in odslužene cerade tovornjakov, ki so ves čas prisotni na naših cestah in prevažajo za nas zelo pomembne produkte?

  V Džambo kolesarsko torbo lahko »stlačiš« celotno življenje. Narejena je iz reklamne ali tovrnjakarske cerade, ki je odlično kljubovala vremenu. In ravno zaradi njene kljubovalnosti in trdoživosti smo se določili, da jo ponovno oživimo in ji vdahnemo novo življenje. Z Džambo kolesarsko  torbo boste zagotovo lažje raziskovali naravne lepote našega planeta in boste skupaj naprej šteli nove kilometre. Ja, naša kolesarska torba je zelo trpežna in zato ponosno čaka na vas, da se bo skupaj z vami podala novim avanturam naproti. Zelo je primerna in skoraj da nenadomestljiva tudi za deževne dni. Vsaka torba ima  svojo zgodbo in je zaradi tega še bolj unikatna.

  Opis izdelka: Slika je standardna, Džambo torba za kolesarje je narejena iz ostankov cerade, višina torbe. 36 cm, ima dodatne pasove za pritrjevanje na prtljažniku, širina prtljažnika 15cm, širina torbe 33cm, globina 15 cm, cena 59,90€

  POMEMBNO:  Dodatna brezstična dezinfekcija vseh izdelkov z UV-C obsevanjem

  Vse izdelke pred prodajo preventivno dezinficiramo z UV-C sevanjem, več.....


  Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

  Kontakt

  CPU d.o.o., SO.P.

  Vrazova 9
  2270 Ormož
  Tel.: +386 31 689 920,
  E-naslov: ormoz@cpu-reuse.com

  Facebook