slhrende

  Surface / promocija projekta

  Zakaj na garažno razprodajo


  Vsako prvo soboto v mesecu, lahko na dvorišču Centra ponovne uporabe Ljubljana obiščete garažno razprodajo. Tam najdete marsikaj: od oblačil, obutve, posode, gospodinjskih aparatov, pohištva, cvetličnih lončkov…

  Obisk razprodaje je priložnost, da vaš že tako poceni nakup postane še ugodnejši, saj so ta dan cene res simbolične in tako omogočajo nakup tudi tistim - najpogosteje ranljivim skupinam, ki bi si ga drugače težko privoščile. Daje jim občutek lastne vrednosti, posebno tistim, ki težko prosijo za pomoč, saj imajo možnost, da se namesto prošnje za pomoč, odločijo za nakup.

  Seveda pa garažne razprodaje niso namenjene samo socialni šibkim, so odlična priložnost za vse, ki potrebujejo izdelke za posebne priložnosti, npr. praznovanje rojstnega dne, opremo dopustniškega šotora, apartmaja, vrtne koče…  

  Ali pač gre za nakup izdelkov, ki jih želimo predelati (npr. tekstil, pohištvo…). Včasih med kupom predmetov najdemo tudi prave dragocenosti, kot so redke knjige, kosi porcelana… Zato pogosto garažna razprodaja privabi tudi zbiratelje in tiste, ki svoj dom radi popestrijo s kakšnim redkim, a izvirnim predmetom, ki ga ni več mogoče najti na trgovskih policah.

  Garažna razprodaja ni samo poceni nakup, je tudi izvrsten način varovanja okolja, saj omogoča kroženje virov ter tako prispeva svoj delež na poti do boljšega in bolj čistega sveta.

   SUFRACE: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/SURFACE.html

   FB: INTERREG SUFRACE

  FB: Center Ponovne Uporabe


  Kontakt

  CPU d.o.o., SO.P.

  Vrazova 9
  2270 Ormož
  Tel.: +386 31 689 920,
  E-naslov: ormoz@cpu-reuse.com

  Facebook