slhrende

  Entre4all - Transnational Meeting

  Kick-off Transnational Meeting

  Kick-off Transnational Meeting – Nicosia, Cyprus

  DATUM: 12. in 13. december 2019

  GOSTITELJSKA  ORGANIZACIJA: Emphasys Center, Ciper

  Entre4all slika02Emphasys Center je 12. in 13. decembra 2019 v Nikoziji organiziral Kick-off projekta Entre4all. Prisotni so bili vsi člani konzorcija (Center Ponovne Uporabe Slovenija, DIMITRA Ekpaideutki Simvouleutiki Grčiji, Equalizent Avstrija, Razvojno izobraževalni center  Novo mesto Slovenija in Agios Lazaros Center Ciper).

  Konzorcij bo sodeloval pri doseganju cilja projekta, kateri je zagotoviti socialno vključenost, dostop in udeležbo na digitaliziranem trgu dela mladih z invalidnostjo. Izdelati gradivo za usposabljanje in TOOL KIT, ki bo vseboval vse bistvene vire za pridobitev podjetniških in digitalnih veščin, da bodo lahko vstopili na digitalni trg in ustvarili svoje socialno podjetje.

  Konzorcij predvideva, da se bo z dobrim sodelovanjem, komunikacijo in timskim delom projekt učinkovito izvajal in da bodo cilji projekta doseženi. Kick-off je  vključeval razpravo in poglobljeno analizo izvajanja intelektualnih rezultatov, ki jih je treba ustvariti in deljenih odgovornosti partnerjev glede izvajanja projektov, nadzora kakovosti in razširjanja rezultatov projekta.

  Entre4all slika03

  Link: https://entre4all.eu/en/80-days-around-the-world/


  Kontakt

  CPU d.o.o., SO.P.

  Vrazova 9
  2270 Ormož
  Tel.: +386 31 689 920,
  E-naslov: ormoz@cpu-reuse.com

  Facebook