slhrende

  Nasveti

  Iskanje

  Partnerji

  logo EU ESSlogo RS mddsz

  Prazne vinske steklenice

  1. Z ustreznim rezilom za steklo lahko prazno steklenico za vino hitro spremeniš v dekorativno vazo. Za lepši rezultat iz steklenice odstrani nalepko, kar najlažje storiš tako, da za 30 minut namočiš steklenico v toplo vodo, pomešano z nekaj žlicami sode bikarbone. Etikete na ta način kar same splavajo na gladino vode, v primeru, da na steklenici ostanejo še kakšne sledi, pa jih preprosto odstrani z gobico.
  2. Odreži dno steklenico in ga obrni na glavo. Veš, kaj dobiš na ta način? Edinstvena držala za kuhana jajčka, ki ti jih bodo zagotovo zavidali vsi gostje!
  3. Iz odsluženih steklenic lahko izdelaš lestence in svetila najrazličnejših oblik, če jih le povežeš z električno energijo. Steklenice preprosto namesti eno ob drugo v obliki krogle ali pa jih obesi na kovinsko ogrodje in tako ustvari dekorativen padajoč lestenec (slika na vrhu).
  4. Prazne steklenice lahko z nekaj spretnosti preprosto spremeniš v praktične in vzdržljive kozarce za vodo, sok ali pivo. Z rezilom za steklo prereži steklenico na ustrezni višini (odvisno, kako visoke kozarce želiš imeti), skrbno pobrusi odrezano površino za varno uporabo – in edinstveni kozarci so pripravljeni!
  5. Odreži polovico steklenice in jo pritrdi na leseni valj istega obsega. Na ta način dobiš čudovito ohišje za svečke, ki poskrbi za romantično vzdušje ne glede na to, kam ga postaviš.


  Kontakt

  CPU d.o.o., SO.P.

  Vrazova 9
  2270 Ormož
  Tel.: +386 31 689 920,
  E-naslov: ormoz@cpu-reuse.com

  Facebook