slhrende

  Nasveti

  Iskanje

  Partnerji

  logo EU ESSlogo RS mddsz

  Prazna škatla

  In kaj koristnega lahko storimo s to škatlo?
  Naredimo darilno škatlo
  Zakaj kupovati drage darilne škatle, če jih že imamo doma? Škatle robcev so lepo dekorirane in z malo časopisa ali vate, lahko v njih shranimo ter podarimo tudi lomljiva darila. Zgornjo odprtino zakrijemo s pentljo ali pa dodamo še malo vate, ki lahko kuka iz odprtine.
  Shranimo razglednice in kartice
  Odprtino škatle po želji povečamo (najbolje s škarjami) in vanjo shranimo vse razglednice in bonitetne kartice, ki se nam kopičijo iz dneva v dan. Ker so škatle dekorirane, jih lahko držimo tudi na policah.
  Naredimo zaznamek za knjige
  Karton je pravšnje trdote, da lahko izrezani stolpci služijo kot zaznamki za knjige. Ljubitelji knjig jih nimamo nikoli zadosti.
  Shranimo vrečke
  Škatla je prave velikosti in tudi odprtina je zelo praktična, da lahko vanjo shranimo vrečke, tako nosilne kot tudi vrečke za pasje iztrebke. Škatlo držimo nekje pri izhodu hiše ali stanovanja, tako da so vrečke zmeraj pri roki.
  Koš za smrkave robce
  Medtem, ko se ena škatla prazni, se druga z uporabljenimi robci, polni. Ko je polna, jo izpraznimo (robci spadajo med organske odpadke) in jo potrošimo ponovno. Če je več ne potrebujemo, jo odložimo v zabojnik za papir.
  Koš za odpadke v avtomobilu
  Ko smo na poti se nam v predalu vrat nabere precej odpadkov, kot so zavojčki čokolade, žvečilk in ostanki sadja. Predal vrat lahko koristimo za pomembnejše stvari, če odpadke odlagamo v papirnato škatlo.


  Kontakt

  CPU d.o.o., SO.P.

  Vrazova 9
  2270 Ormož
  Tel.: +386 31 689 920,
  E-naslov: ormoz@cpu-reuse.com

  Facebook